Segalanya disini , semua peristiwa SAYA dengan AWAK . segala suka dan sayang :) segalanya tertulis disini :)

Monday, 2 May 2011

hyee '

soryy :(
da tade mudd nak update blog saye
dulu saye update always semuanya untuk dia :)))
ehh, asal ak snyumm neyhh ! grrrr
haty aku saket lagyy!! :
kecewa
terluka
sdeyhh

sumenye bercampurr aduk ! :(
kenapa wak buat saya mcm neyy ;(
awk tak hargai sy, buat sy mcm patong transformers yg tade 'perasaan'
patong wakk!!
patong=tunggul=maty same je!
buat ape kann knangan manis kita kalau awk tarak menghargai saya pun 

TAPY KANN ,

untung sangat saya ade orangg istmewa yang buat sye tersenyumm :)) profit lahh :D
inihh diaa :)

 saya sendiri buat sye tersenyum ? tak mungkinn ! :(
mereka di bawahh yg sentiasa saya hargai ! :D
love you all :)
NURUL AMIRA MOHD AIDEE
gamba ney di ambil mase ktorang date.
dalam keta saya. danga bayy mall :)
dia ?
only two words, fuckin perfect :)
tapyy,, ;(
</3

ummi humairahh, ini adek saya ! haha thanx ko caring gila bapak gn ak 
tempat aku storyy mory :)
  anis asmimi :) u caring n memahami ! 
comell :) suke gila pic yg inihh :) :) :) thanxx for evrthing !
shafiqah hamidunn :D caringg u selalu buat i ktawa. u klaka :) terbaik :D
cumill pic yg inihh :) sila 'like' kat fb dye :D
wanesazy latiff :D ko pun same ! slaluu buat klaka jee kan ;) tpy slalu kene bahan :D
guraww jewlaa kawan :)
siti nurul adha :D u caringg gn i :) u jaga makan minum i kaw kaw hahaha :D thanx yaww
 alynn fadzil :D dia caringg, sharing, :) u dah highlight rmbot eaa ! :D
cumell :) bersusunn lpas ney peminatt :D
sis yuslinda yahya my kakak n the only kakak :D akk surang je kakak yg saye adee :) sygg akk ;)
akq cumil lahh aww haha :D
atyn roslii :) dia caringg ;) same kpale mcm saye ! penasihat sayee..
dia sokong saya ! berani langga lahh haha :D
alwayss nak you ketawa. jangan sdehh'' lagy :)
puan melati bugiss ;) akk caringg!! selalu bagy nasihat yg makan dalam kat saye :) thanxx !! <3
p/s: dia da kawenn okhayy ! :D
inih amer burns :D kaww kawan aku yg palengg baikk !! :D aku sayang kau :)
ko pendengar terbaikk masalah ak :)
kita share prob kita ;) bff lahh  :D
fitry omar ;) kawan baikk aku ! thanxx yaww tolong aku tady ! haha <3
kawan saye neyy markett ramai gle admire
tp dy dah ade nell <3 hope korang kekall :)
 pi faexx :D dia neyy kawan aku yg cute :) nak fb dia ? 
search fb diaa 'Pi Faex'
dia cute :)
amal :D dia ney cumell hahaha dalam fb meriahh 
dpan2 pemalu jugakk u ekhh haha :D
kenape lahh mak u leyy suka kat i ekhh haha :)
cumell kan dy :)
dia scha mieyra :) dia caring gn saya dari duluuu sampai skangg :)

 *******
thats all :D thanxx sbb buat hary2 saya sentiasa indahh dan ceria !! :D sayang korang :))

haa !
tady pesona sayang aku kene  langga  gn cina mabok langga kat fly over jusco! :(
sumpah aku ngamok gila babi tady ! ney first time aku mengamokk macam ney skalii ! fst time bai ! naseb bekk ade wan n apek gn akuu, thanxx korang! kepada cina yang tersangat lahh babi itu,
"DOUBLE FUCK FOR YOU LAHH SIAL ANAK HARAM !
DA TAU MABOK UE JANGAN LA DRIVE SIALLL ! DFFY !!"
grrr ,
soryy mencarott. korang paham kan perasaan aku :)
tapee nnty saye pasang bumper alphard kat awk yee sayangg :D

full of love hapness suck and sadd ,
(muhammad hafizuddin)

ende